Best-Matic werd in 1978 door Luc & Mia Bogaerts opgericht als leverancier van grafische machines en  is de voorbije jaren uitgegroeid tot een gezonde KMO met 15 werknemers. Na de overname vande NV Perfomatic PHS in 2006 werd in november 2016  ook de firma Moyson-Afterprint uit Vorst geïntegreerd. Dit waren telkens opportuniteiten om ons gamma en klantenbestand uit te breiden en onze kennis te versterken. 

Best-Matic is gespecialiseerd in afterprint- , verpakking- en kantoormachines en toestellen en is reeds jaren invoerder en verdeler van gevestigde merken zoals HORIZON, RENZ, IDEAL, FUJIPLA, HOHNER, HANG, ITALDIBIPACK, UCHIDA , etc. Enkele jaren geleden werden wij ook de officiële en exclusieve verdeler van BACCIOTTINI en FOLIANT en in 2016 kwamen ook  de  snijplotters van VALIANI ons gamma completeren. Naast machines verdelen wij ook toebehoren en verzorgen wij de naverkoopdienst  voor en van het geleverde materieel zodat onze klanten steeds op een volledige en betrouwbare service kunnen rekenen.

Sedert een 2-tal jaren is de operationele leiding van het bedrijf in de handen van Wim Saey, bijgestaan door een ervaren commercieel team en ondersteund door een goed georganiseerde technische dienst en administratie.

In ons ruim magazijn hebben wij een grote voorraad wisselstukken en verbruiksartikelen ter onmiddellijke beschikking van onze klanten. De papier sector is een delicate en snel evoluerende sector. Best-Matic stelt zich daarom uiterst flexibel op en houdt permanent de vinger aan de pols om zijn cliënteel steeds de beste oplossing aan te bieden.

foto-gebouwU bent van harte welkom in onze nieuwe showroom om dit alles te komen ontdekken. Het volledige Best-Matic team staat met veel enthousiasme voor u klaar.

 

        hang-logo       
BacciotitniGroup logo f-foliant Valiani PLX Logo rgb slimbox