slimbox.web

Best-Matic is sinds kort verdeler van de Slimbox machine, een innovatieve verpakkingsmachine die kartonnen dozen op maat produceert.

Wie vandaag pakketten verstuurt, moet betalen voor de omvang van de doos. Omdat pakjes gemiddeld 40% lucht bevatten, creëerde de start-up een gebruiksvriendelijke verpakkingsmachine die op maat gemaakte en perfect aansluitende kartonnen dozen produceert. Uit research bleek dat prijzen makkelijk dubbel zo duur uitkwamen als wanneer die met een Slimbox doos verstuurd werden. Slimbox is dus een investering, die zichzelf terug betaalt.”

Slimbox werd zo ontworpen dat hij door iedereen gebruikt kan worden, zowel in een publieke als in een bedrijfsomgeving. Via een gratis app kan je de volledige machine bedienen. De op maat gemaakte doos verschijnt uit de machine en na wat vouwwerk is het pakket klaar voor verzending. Als de doos niet stevig genoeg blijkt voor transport, wordt na één druk op een knop een extra doos gesneden die perfect de eerste doos omsluit.

Bovendien is Slimbox een afvalvrije en ecologische machine dankzij de optie om overgebleven randen van karton te versnipperen tot extra opvulmateriaal.

 

slimbox

 

Attachments:
Download this file (SLIMBOX.ENG.pdf)Slimbox[ ]181 kB
        hang-logo       
BacciotitniGroup logo f-foliant Valiani PLX Logo rgb slimbox