Samenstelling en organisatie technische dienst

service nl

 

Best-Matic beschikt over een eigen technische dienst, bestaande uit 5 getrainde technici. Vanuit Mechelen worden de regio’s België en Luxemburg bediend.

Onze logistieke dienst beheert niet alleen een magazijn van verbruiksproducten maar ook een uitgebreide stock van machineonderdelen. De technische interventies worden uitgevoerd tijdens de werkuren van maandag tot en met vrijdag, uitgezonderd feestdagen. Interventies en standby’s na de werkuren en in het weekend zijn mogelijk maar dienen 48h op voorhand aangevraagd te worden.

Oproepen kunnen ook via mail gelogd worden op het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Naast de herstelling van een machine ter plaatste kan de machine ook hersteld worden in ons eigen atelier. Een complete technische opleiding wordt verzorgd door onze eigen technische dienst, ter plaatse bij de klant na installatie of bij Best-Matic zelf voor de installatie.

De opleiding behelst een algemene technische uitleg betreffende de machine en een specifieke opleiding i.v.m. de bediening en het onderhoud van de machine door de operator. Maximaal worden er 3 operatoren per installatie opgeleid. Alle opleidingskosten behoudens te gebruiken materialen, zijn voor onze rekening. Bijkomende opleidingen zijn steeds mogelijk via een betalend opleidingsprogramma.

        hang-logo       
BacciotitniGroup logo f-foliant Valiani PLX Logo rgb slimbox